17.06.2017 г., 0:17 ч.

Сезони 

  Поезия » Любовна
1289 6 14

Ще дойде зимата. Ще ме обичаш –

в студените ми дни на януари.

Най-топло е, когато не отричаш,

че в тебе ще разцъфнат минзухари.

 

Ще дойде пролетта. Ще ме обичаш –

в зелената ми жажда за живот.

Най-топло е, когато не отричаш,

че в тебе ще осъмвам... със любов.

 

Ще дойде лятото. Ще ме обичаш –

с любимия ми слънчогледов цвят.

Най-топло е, когато не отричаш,

че с мене ще осъмнеш... по-богат.

 

Ще дойде есента. Ще ме обичаш –

в следобедното утро на ноември.

Най-топло е, когато не отричаш –

сърцето ти успя... да ме намери...

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??