Jun 17, 2017, 12:17 AM

Сезони 

  Poetry » Love
1318 6 14

Ще дойде зимата. Ще ме обичаш –

в студените ми дни на януари.

Най-топло е, когато не отричаш,

че в тебе ще разцъфнат минзухари.

 

Ще дойде пролетта. Ще ме обичаш –

в зелената ми жажда за живот.

Най-топло е, когато не отричаш,

че в тебе ще осъмвам... със любов.

 

Ще дойде лятото. Ще ме обичаш –

с любимия ми слънчогледов цвят.

Най-топло е, когато не отричаш,

че с мене ще осъмнеш... по-богат.

 

Ще дойде есента. Ще ме обичаш –

в следобедното утро на ноември.

Най-топло е, когато не отричаш –

сърцето ти успя... да ме намери...

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??