12.02.2020 г., 7:42 ч.

Сезони 

  Поезия » За деца
574 1 6

Първа идва пролетта

със цветя и пеперуди, 

с щъркеловите ята, 

и с безброй калинки луди. 

 

После лято е наред,

слънцето тъй ярко грее

и над златните жита

птичките щастливо пеят. 

 

Бавно крачи есента

с дъждове и листопади, 

със оранжева боя

оцветява де що свари. 

 

Зимата пристига вън 

снежен губер леко мята 

и за дълъг зимен сън 

пак животните се стягат. 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??