Слънчев лъч в скатната стая
напомня за първата среща –
две души опознават омая,
Том и Мери се сливат в безкрая.
В сезоните на лудостта
редуват се бури с покой.
Кой вятър ще донесе пустошта
на този тъжен развой?!
Дъждът плющеше като бесен
върху сърцата ни полукълба,
останали без дом наесен,
но приютени в своите тела.
© Даниела Курдова Всички права запазени