5.09.2009 г., 13:55 ч.

Сезони 

  Поезия » Пейзажна
531 0 0

Сезони

 

Мразовито става,

слънцето залязва.

Птиците със своята песен

излитат всяка есен.

Връщат се напролет

от своя дълъг полет.

Поникнали са цветята,

навън излезли са децата.

Следва лятото горещо,

топлина ни среща.

Слънцето изгряло,

буди ни засмяно.

Плуваме в морето

и щастливи сме задето

дойде сетне лятото.

© Зорница Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??