Спомени, облечени с любов,
са най-важните и скъпи моменти
в интересния ми живот.
Обичам те, без да го чуваш от мен.
Щастлив съм и топлина
подарявам, когато не ме обичаш.
От тази истина
сезоните се влюбват в мен.
С нежност и внимание
те изненадвам и те докосвам
с добротата,
свободата си.
Вдишвам чист въздух,
когато те впечатлявам
с чистотата на усмивките
и смеха си.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени