30.06.2017 г., 14:56 ч.

Сгорещени хайку 

  Поезия
300 0 3

 

 

 

 

 

 

***

 

Палещо слънце, 
очи безсънни,
мракът проплаква озъбен ...

 

***

 

Гореща земя,
пламнали мисли,
рее душата искрици ...

 

***

 

Вятър пустинен
пясъчно пари,
вае бели нестинари ...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??