17.08.2007 г., 10:58 ч.

Сгрешена самоличност 

  Поезия
628 0 7
Една сгрешена самоличност,
жена коварна, зла,
душа - ранена птица,
сърце, по детски чисто,
разбито, търси свобода.
Коварство в погледа припламва,
но думите, по-нежни от цветя,
зад маска безпощадна.
Една жена в краката си
потъпква днес света.
Ранена много пъти,
в мистика обвита, тя върви
и плаши се от любовта, горката,
не смее да се влюби, а руши.
Сърца разбива без пощада,
потъпква чувства, гордост, чест,
една сгрешена самоличност,
от очите и струи...
А сърцето моли нежност,
ръце, в който да се приюти.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??