11.01.2009 г., 10:03 ч.

Ш 

  Поезия
1119 0 6
Нощта и какво ли друго
Ни остана да наблюдаваме
Се разтваряше в онази плъст
Която ни погубва с разубежденията си
Тя шепне за смисъла
Тя свива диафрагмата
Когато те боли
И няма никакви претенции
Че е роднина на кое и да е затъмнение
Защото е лъч
Който нашепва
На всяка отхвърлена
Заради непригодност
В този свят
Истинска любов
Да си седне на гъза
Защото дневните цветове
Са деца на тъмното

© Венцеслав Йонков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??