4.12.2020 г., 23:04 ч.

Шах и мат 

  Поезия » Любовна
475 0 0

Игра, нали?
Дали?
и следващият ход
аз знам
не един,
а милион пъти,
сме се лъгали,
сме играли,
ти – царица,
а аз – цар,
няма по-важен,
няма по-властен,
в нашата игра...
и следващия ход,
аз знам,
не един,
а милион,
шах и мат,
от царица
на цар.

© Ибрахим Тарал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??