Dec 4, 2020, 11:04 PM

Шах и мат 

  Poetry » Love
479 0 0

Игра, нали?
Дали?
и следващият ход
аз знам
не един,
а милион пъти,
сме се лъгали,
сме играли,
ти – царица,
а аз – цар,
няма по-важен,
няма по-властен,
в нашата игра...
и следващия ход,
аз знам,
не един,
а милион,
шах и мат,
от царица
на цар.

© Ибрахим Тарал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??