25.07.2006 г., 10:13 ч.

Шах-мат 

  Поезия
738 0 3
Трия злобно сълзите
Падащи в кристалната чаша
С тях отброявам си дните
Мислите са разбъркана каша
Ръката студена протягам
Отпивам малко уиски
Лед не ми е нужно да слагам
Със студа сме си близки
В тъмното до мен присяда Смъртта
Предлагам й напълнена чаша
Пие бавно, не бърза, нейна е Вечността
От такава компания не се плаша
Мраморът е шахматна дъска
Тялото толкова чуждо пада на нея
Цветето губи своята красота
Звукът е бледа, няма Фея
Няма страх, че ще загубя душата
В мислите за това си мечтая
Със Смъртта отдавна започнах играта
И сега трябва да я играя
Чувство всякакво ще прокудя
Ела Погледай играта
Заради теб искам да се събудя
Ела Погледай съдбата

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??