14.03.2015 г., 19:37 ч.

Шанс 

  Поезия » Любовна
388 1 0

Да те пусна...

Трудно.

Тъжно.

Сълзи.

Алкохол.

 

И очите ти...

Влажни.

Колебливи.

Искрени.

Влюбени по-малко.

 

Обещах вярност

Обещах промяна

Дадох ревност

Дадох изневяра.

 

С години градено доверие

С безброй думи, дела

Ех, туй пусто влечение

Превърна ги в мръсна лъжа.

 

Не се оправдавам

Не споря, мълча

Сама те оставям

Мисли в тишина.

 

Горчива глътка

Тогава сякаш не бях аз

Назад правя стъпка

И моля за последен шанс.

© Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??