Да те пусна...
Трудно.
Тъжно.
Сълзи.
Алкохол.
И очите ти...
Влажни.
Колебливи.
Искрени.
Влюбени по-малко.
Обещах вярност
Обещах промяна
Дадох ревност
Дадох изневяра.
С години градено доверие
С безброй думи, дела
Ех, туй пусто влечение
Превърна ги в мръсна лъжа.
Не се оправдавам
Не споря, мълча
Сама те оставям
Мисли в тишина.
Горчива глътка
Тогава сякаш не бях аз
Назад правя стъпка
И моля за последен шанс.
© Анонимна Todos los derechos reservados