19.04.2024 г., 6:23 ч.

Шарено и цветно 

  Поезия » За деца
85 3 11
 

Цветното си е усмивка
и наслада за очите.
Цветно цветето пониква,
трябва цвят да има в дните.

Иначе не е красиво!
Представи си как ще е
всичко да е грозно сиво -
Не, не става. Твърдо не!

Тъй, че хващайте боички
и да почваме наред,
шарено да бъде всичко
и отвън, и в нас - напред!

 

28.08.2023.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??