25.04.2018 г., 18:06 ч.  

Шегата на Купидон 

  Поезия » Любовна
389 0 0

Улучи ме, копелето мръсно

и давя се в черната любов.

 

Стенещ, без сили
ликът и съзрях, как...

 

Тя, стрелата, изтръгва

я без жал, жестоко

 

умиращ виждах я, карасива,

как отива си щастлива!

 

                     ####

 

Сред черните розови полета
Купидон сам стой
в ръцете си, засмян, сърцето ми държи...
 

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??