15.10.2014 г., 11:04 ч.

Шепот 

  Поезия
370 0 0

Какво ли шепне вятъра в листата,

преди да се отронят в есенния ден,

че доверчиво падат на земята

и пак политат в неговия плен.

 

Дали това е този шепот,

който от сърцето ми безспир,

повдига ме и мене към небето,

когато гледам в твойте очи

 

и виждам любовта си съкровенна,

в дъното на зениците ти стои

и чака да я взема непременно

и заедно като листа да полетим.

 

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??