6.02.2008 г., 15:49 ч.

Шепот 

  Поезия » Източни форми
658 0 13

Спомен

Синя вечерта

загръща думи нежно.
Докосва тихо.


Стон

Събужда повей
порив в бели крила.
Тиха самота.


Събуждане

Гали вятърът,
докосва клони плахо.
Лъчи зелено.

 

 

Миг 

 

Капки топлина -
две галещи очи лъчи.
Сълза цвят роси.

 

...

© Анета Саманлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??