31.01.2007 г., 13:31 ч.

шепот 

  Поезия
783 0 15
шепот




защо следиш

защо ме наблюдаваш

не ти ли стига

разраненото сърце

докога ще ме пробуждаш

с пламък

с нежните си

палави ръце

замисли ли се

колко пъти вече

разтваряш и раздираш

пресни рани

обгаряш ги

солчица им шептиш

повярвай ми

не бива да наказваш

туй що

от болка не боли


30.01.07....Чар

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??