25.02.2011 г., 23:19 ч.

Шепот от миналото 

  Поезия » Любовна
740 0 2



Шепот от миналото
безмълвно ми говори,
призовава с молещи очи :


"Не оковавай неизстиналите чувства,
жигосани от своя повелител!

Бъди нестихващо ухание

и неугасващо сияние!
Бъди слънчев лъч в тъмнина
и морски полъх в жарта!
Бъди птица с разперени крила,
бъди една-единствена, 
нечия мечта !"

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??