Feb 25, 2011, 11:19 PM

Шепот от миналото 

  Poetry » Love
739 0 2



Шепот от миналото
безмълвно ми говори,
призовава с молещи очи :


"Не оковавай неизстиналите чувства,
жигосани от своя повелител!

Бъди нестихващо ухание

и неугасващо сияние!
Бъди слънчев лъч в тъмнина
и морски полъх в жарта!
Бъди птица с разперени крила,
бъди една-единствена, 
нечия мечта !"

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??