12.07.2009 г., 21:40 ч.  

Шепот от отвъдното 

  Поезия
1029 1 8

Шепот от отвъдното

Чувам шепот!  Дали е от рая?
И се питам пак, дали не си ти!
Този глас, аз не ще го забравя,
той в душата ми още звъни!

Думи шепнеш! Дали не сънувам,
щом затварям  вечер очи !
Знам, че някъде ти съществуваш,
някъде там, сред онези звезди!

Нежен шепот! Знам, че сънувам!
Тази вечер пак си до мен!
Идваш нощем, но тръгваш си сутрин,
щом събуди се новият ден!

Докосваш  ме нежно, но само в съня ми,
Кратък покой  на мойта  душа!
С мисъл те моля, постой, погали ме!
Днес без теб съм  безкрайно сама!

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??