29.05.2010 г., 6:31 ч.

Шепот от отвъдното - микс 

  Поезия » Любовна
538 0 7

Шепот от отвъдното - микс

Обичам да целувам твойте очи
"там, където облаци спят..."
Цяла Вселена отвътре гори
от "Обичам!" до "Ще простя..."

"На глътки душата ми дяволски пиеш".
"Пепелникът - препълнен от фасове..."
Дъх на овошки в пазвата криеш...
Господи, тя е прекрасна!

"Пулсът търси гърди, в които да спре".
"Короната царува вместо краля..."
Скалите от панелното море
фрегатите хартиени повалят...

"Всяко бързо кормило е криво..."
"Помнят дъжда оцелелите..."
Жена и Приятел?!? Доста е диво
и май че е само за смелите...


© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??