May 29, 2010, 6:31 AM

Шепот от отвъдното - микс 

  Poetry » Love
539 0 7

Шепот от отвъдното - микс

Обичам да целувам твойте очи
"там, където облаци спят..."
Цяла Вселена отвътре гори
от "Обичам!" до "Ще простя..."

"На глътки душата ми дяволски пиеш".
"Пепелникът - препълнен от фасове..."
Дъх на овошки в пазвата криеш...
Господи, тя е прекрасна!

"Пулсът търси гърди, в които да спре".
"Короната царува вместо краля..."
Скалите от панелното море
фрегатите хартиени повалят...

"Всяко бързо кормило е криво..."
"Помнят дъжда оцелелите..."
Жена и Приятел?!? Доста е диво
и май че е само за смелите...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??