23.02.2010 г., 16:34 ч.

Шепот от здрача 

  Поезия
521 0 1

Шепот от здрача

 

Безмълвно молеща, в приливите на поклона.

Във камъка посята. Във ехото на вълнолома.

Разбунила души и властваща над устрелова воля.

Човешките съдби събрала в рая на покоя.

 

Във тичащите облаци - докосваща вселени,

от времето забравена, танцувам със сирени.

С магията се рея, извън реалността.

Протягам бели си ръце към вечността.

 

В издъханите бели думи, кълната безвъзвратно,

със порива на вятъра, владея всеки необятно.

Родена, в неродено бяло утро, с мирис на талян.

В разпален залез, жаря с древен, здрачен блян.

 

В звездния безкрай, рисувана от ангелския шепот.

Във земния си път, забулена в сатанински екот.

И дива сила в мен бленува лунна синева.

Отмивана по пясъка, чертая следваща съдба.

 

© Ванина Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти НеЖнО момиче.
    Страннико..."зелената дъга" зове, но "белите души" изпепеляват...красотата.
Предложения
: ??:??