Очите си затварям
и те виждам,
влизам в твоите очи,
душата ти прегръщам
и те вдишвам,
дори те чувам как
шептиш ...
Тихо ми шепти,
да не ме събудиш,
че събудиш ли ме
ще боли
и пак деня ще бъде
труден,
самотен, глух и
мълчалив ...
© Валентин Василев Всички права запазени
и те вдишвам..
Поздрави, Вальо! Прекрасно е!