15.11.2017 г., 8:17 ч.

Шептиш ми слова благолепни 

  Поезия » Философска
208 0 1

Шептиш ми слова благолепни...

докосваш ме с нежни ръце...

Аз взирам очите ти пъстри...

и светлото твое лице...

Но зная, че ти си убийца...

сразила десетки душѝ...

разбирай, че аз не ти вярвам...

разбирай, че аз ще те спра.

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??