15 nov 2017, 8:17

Шептиш ми слова благолепни 

  Poesía » Filosófica
212 0 1

Шептиш ми слова благолепни...

докосваш ме с нежни ръце...

Аз взирам очите ти пъстри...

и светлото твое лице...

Но зная, че ти си убийца...

сразила десетки душѝ...

разбирай, че аз не ти вярвам...

разбирай, че аз ще те спра.

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??