10.07.2012 г., 14:25 ч.

Ши тъ завърна 

  Поезия » Хумористична
1498 1 20

Ши тъ завърна

 

пародия по Д. Дебелянов

 

Ши тъ завърна ф бащината къща!
Зе многу да ти плямпа май устата.
Кът си спомня и майка ти е съща,
извесни сти на сички ф махалата.

 

Да съ провикни майка ти ут двора,
баща ти да изпсува пак през рамо.
Пък ти да метнеш курника, обора,
да ги премиташ и пудсмърчаш ... мамо, мамо.

 

Ши тъ върна, ни ми дреми на укоту,
съм интилигентен, няма да тъ бия.
Да ти съ смеят и тъ сочат из селоту,
и дъл ши кажиш пак, чи многу пия!

 

Амин!

© Костадин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??