4.04.2012 г., 9:48 ч.

Шистов газ 

  Поезия » Гражданска
392 0 0

Бойко пак ще ни бъде отровител.

Не се ли умори да ни е мъчител?

Иска да отмени върху шистовия газ мораториума.

Трябва да го пратят в за лудите санаториума.

 

Бойко, Добруджа е житницата на България.

Чудиш се за нацията - приспа ли я.

Не, ние ще се борим докрай.

По-добре се махай или поне си трай.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??