12.07.2013 г., 23:05 ч.

Шивач Ежко 

  Поезия » За деца
874 0 0

Ежко Бежко сто игли

на кужуха си държи.

От изгрева до здрач

работи малкият шивач.

 

На Щурчето фрак уши.

Кужухче на Лисана.

Две дълги шарени поли

на Мишлето и Писана.

 

- Той прекрасен е шивач

на ризки, панталонки.

Каза ми един Кълвач -

плащаме му с... бонбонки.

 

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??