4.10.2014 г., 20:43 ч.

Шлифер 

  Поезия » Пародии
509 0 0


Шлиферът е мек и нежен,
носиш го, небрежен.
В ден като този снежен,
винаги ще си вървежен.
Ходейки по улицата си небережен,
заради шлифера ти нежен.

Но щом дойдат летни дни,
ръкавите му отрежи.
Шлифер без ръкави
и чехли морави.

© Ра Недкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??