30.03.2022 г., 18:31 ч.

Шот след шот 

  Поезия » Любовна
194 0 0

Тичам, бягам
с мръсна газ
без да вярвам
в тебе аз.

Дъжд вали,
градушка, лед.
но по-боли
да съм до теб.

Вкъщи там
не те намирах.
Ставах сам
и сам заспивах.

Хем те имам,
хем те нямам.
Мен убивам,
теб ранявам.

С друг танцуваш,
друг обичаш.
Мен целуваш
и събличаш.

Среща днес
във късен час.
Само секс
за теб съм аз.

Сипвам, пия
шот след шот.
Драскам, трия
един живот.

Този с теб,
проклет, измамен
Без билет
аз бях поканен.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??