29.03.2008 г., 20:32 ч.

Show must go on 

  Поезия » Друга
658 0 1
Разрушавам всеки плет
от лъжи и интриги.
Разкъсвам жива плът,
подла и черна като въглен.
Разбивам кули и идоли
от илюзии изградени.

Наново ще съградя света наш,
но помощта ви нужна ми е -
сама не мога, щом Иисус
сам не е успял.
Шоуто трябва да продължи.
До сетния си дъх се обричам
на борба за свобода.

Не желаем ли всички едно -
спокойствие и причина за живот?

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??