22.07.2016 г., 21:59 ч.

Щастие 

  Поезия
551 0 1

Две детелинки броят листата си,

но се объркват точно на три.

Какво непонятно щастие ...

© Стела Всички права запазени

нава

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??