Jul 22, 2016, 9:59 PM

Щастие 

  Poetry
561 0 1

Две детелинки броят листата си,

но се объркват точно на три.

Какво непонятно щастие ...

© Стела All rights reserved.

нава

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??