Ослепях да те чакам, щастие мое!
Онемях от мълчание и самота!
Макар да не знам туй чудо какво е,
мисля, че то е най-важно в света!
Дори ако трябва от тук да си ида
с отворени очи и замлъкнала уста,
ако знам, че щастието ще видя,
с радост ще напусна Света!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени