8.06.2018 г., 11:07 ч.

Щастие 

  Поезия
404 0 0

Те ми казват, че съм болен.
Не ме разбират,
не знаят за моята същност.
Чувствам се безпомощен,
смъртта ме наближава.
Ти ме оставяш без думи,
ти ме правиш щастлив.
Само ти и никой друг.

 

Всичко за мен ще свърши,
кокато и последната надежда изчезне.
Боли все повече и повече в моето сърце.
Ти знаеш, че греша, но
повече от всичко искам теб,
ти ме правиш щастлив.
Само ти и никой друг.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??