11.07.2018 г., 9:52 ч.

Щастие 

  Поезия » Философска
632 1 5

             Щастие

 

Щастието го нося в портфейла си сега,

не, не са парите, а мъничка мечта.

Малка детелина, част от многото цветя,

мъничка, хербарий с четири листа!

 

Щастието го нося в моята душа,

там са мойте любими малки деца,

там са мойте приятели от някога,

там е и тя, моята любима жена!

 

Не е то билета от лотария, късмет,

нито намерени пари, то няма етикет!

Щастието е в здравето, добрата душа,

Ето, го видях го в очите ти сега,

щастието това е Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??