Щастието го нося в портфейла си сега,
не, не са парите, а мъничка мечта.
Малка детелина, част от многото цветя,
мъничка, хербарий с четири листа!
Щастието го нося в моята душа,
там са мойте любими малки деца,
там са мойте приятели от някога,
там е и тя, моята любима жена!
Не е то билета от лотария, късмет,
нито намерени пари, то няма етикет!
Щастието е в здравето, добрата душа,
Ето, го видях го в очите ти сега,
щастието това е Любовта!
© Валентин Миленов All rights reserved.