9.05.2007 г., 23:17 ч.

Щастие... 

  Поезия
622 0 1
Ангел пратил ли те е от Рая,
за да правиш ме така щастлива, аз не зная..
Всичко в теб е толкова прекрасно,
какво съм търсела аз, вече съм наясно.
Радваш ме със всеки миг до мен
и в добър, и в лош за мене ден.
В деня, в който отказах се от всичките мъже,
ти прекрачи прага на моето сърце.
Хайде... стига... не се бой,
признай си, че си само мой.
Всяка минутка свободна аз тичам при тебе,
както като майка към плачещо бебе.
Любовта с твоето име наричам
и знай, че мога да обичам
и не на думи, или на слова,
а със цялата си мъничка душа!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??