24.03.2013 г., 10:33 ч.

*Щастие 24.03.2013 

  Поезия » Любовна
384 0 1

Смехът ти, искам да те слушам.
Прекрасна музика за моите уши.
Очите ти, искам да ги гледам.
Реален мост за нашите души.
Устните ти, искам да целувам.
Като теменужка ароматна си.
Тялото ти, искам да милувам.
Треперя, близо щом до мене си.
Енергията ти винаги усещам.
Всяка моя мисъл обладаваш.
Любовно радостно посрещам
щастието, което ти създаваш.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??