6.07.2010 г., 8:30 ч.

Щастие на райета 

  Поезия » Философска
614 1 5

Цветът на щастието бил оранжев...
А аз съм с блуза на райета -
оранжеви и жълти, бели...
Във щастие съм се облякла, ето!

И хората ме гледат май различно.
Навярно си личи от километри.
Трошица щастие на ден не е излишна,
а аз вървя и ръся с цели шепи.

И осъзнавам - всичко тук е мое! -
треви и птици, цъфнали дървета.
А кой каквото иска да говори -
аз си нося щастието на райета.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??