18.11.2005 г., 13:43 ч.

Щастие отрича 

  Поезия
882 0 0

Щастие отрича

Не може ли и аз
да намеря в този час
сбъдната моята мечта
и късмет в любовта?

Няма ли да срещна
обич пламенна и страстна
и с теб да споделя
магията прекрасна?

Няма ли да ме обикнеш
и душата си да разкриеш?
Аз ще бъда твоят плам,
твоят свят от вълшебства огрян.

Не, за моята любов
ти още не си готов.
А аз в любовни мъки,
потъвам в сълзи тежки.

Обичта тъй разпиляна,
идва, а след миг я няма.
И на вечна гибел ме обрича
щастие за мен отрича.

Твоите очи преследват
и в тъга ме обгръщат,
твоето име ме топли,
и в сърцето винаги свети.

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??