2.08.2017 г., 0:30 ч.

Щастие в книга 

  Поезия » Друга
364 0 2

Щастието да бъда жив

намирам в книга без да искам.

Да бъда част от този мит,

желанието свое аз потискам.

 

Книги, светове омайни,

за мен са те неземен рай.

Приказки, съдби незнайни

страшни като някой ад.

 

В едната демони върлуват

разбиват цели домове.

Във друга принцове царуват,

побеждават непонятни змейове.

 

Искам с книга да живея,

в тази книга да се пренеса.

За разкази силно аз копнея.

Не! Няма да се променя!! 

© Стефи Жекова Всички права запазени

Това е едно от многото ми произведения. Надявам се да ви хареса. Приемам критики и съвети.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??