11.02.2023 г., 22:22 ч.

Щастието 

  Поезия » За деца
207 1 0

Щастието е там навсякъде ,

гледа с усмивка всяко дете.

 

Е добре ,хванахте ме ,

не при всеки то се спира,

а то само си избира.

 

До сега аз не знаех това 

и го открих в далечна ръка!

 

 

Поука:

и сега за всички деца,

има различни хора по света,

но щастието се крие в една прегръдка,

нежна и топла 

в едни очи пълни с изкри ,

не е важно колко приятели имаш и един да е 

ако е истински щастието ще е винаги до теб!

 

© Дарина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??