19.06.2011 г., 22:43 ч.  

Щастието 

  Поезия » Друга
585 0 7

На едри гъсти глътки
засяда в дробовете ми
и по-надолу слиза;

приятно ми тежи
като желана бременност;
затопля; отмалявам.

Близо си.

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

"4", еКнига София 2011, с. 127

 

© e-Lit.info Сайт за литература, 2017

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??