Jun 19, 2011, 10:43 PM  

Щастието 

  Poetry » Other
586 0 7

На едри гъсти глътки
засяда в дробовете ми
и по-надолу слиза;

приятно ми тежи
като желана бременност;
затопля; отмалявам.

Близо си.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

"4", еКнига София 2011, с. 127

 

© e-Lit.info Сайт за литература, 2017

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??