12.02.2020 г., 7:46 ч.

Щастлив ли си? 

  Поезия » Любовна
807 1 0

Щастлив ли си,

когато мен ме няма?

Обичаш ли света,

който е за двама?

Усмихваш ли се

нощ и ден,

когато те усещам тъжен и СМУТЕН?

 

Разбираш ли какво е ЛЮБОВТА?!

Вълшебно чувство, красота!

ТЯ дава сили, сбъдва чудеса

гради мостове, носи СВЕТЛИНА…

 

А чувстваш ли я близо, мили мой

красивата ми муза, обич без покой,

тъгата в мен, сърцето толкова само

очите пълни със сълзи, търсещи едно?

Те дирят споделеност и любов

подкрепа, радост със последен зов.

 

Протягам аз ръцете си във тишина

прегръщам спомени за теб и своята душа…

Копнея да сме ний отново АЗ и ТИ

да сбъдваме в магичен танц нашите МЕЧТИ…

 

Обичам те на времето на пук

и колкото и да ме мъчиш тук

отново ще те искам и зова

ще те докосвам мислено и ще трептя...

 


 

© Елена Трендафилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??