19.09.2017 г., 19:13 ч.

Щастлив съм, че те има 

  Поезия » Любовна
1430 2 3

  

 

Щастлив съм, че те има на света!

Благодаря на Бога, че те има!

До вчера бе за мене ти мечта,

а днес действителност неповторима!

 

Красива, нежна, мила и добра,

магьосница ли си или си фея?

Кажи, от приказка ли си дошла?

Аз искам да горя, а не да тлея!

 

След огъня остава пепелта

и нека в пепел аз да се превърна

от твоята любов и топлина,

и като вятър пак да те прегърна

 

и да погаля твоите коси!

Гърдите ти с наслада да целувам,

да пия жаден твоите сълзи,

и с тебе до премала да лудувам!

 

1995г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??